Community Header
< BACK TO ALL CONVERSATIONS

Correct Feed for Blog Posts

Started by Stephanie , author of Our Marriage Adventure | A (Not quite so) Newlywed Couple's journey through 7/10/2012 11:09:50 AM

How do I correct the feed to pull my blog posts so they show up in my community???

Share Conversation

Embed
+ Login to choose updates by email

Replies


Viewing 1 - 3 of 3
""

Reply by John

author of fragile thunder 7/11/2012 10:39:25 AM

Hi Stephanie,

We were reading your "comments" feed instead of your actual blog posts feed.  I have changed that to read your blog feed, but there appears to be a problem with the feed itself. When I click on your feed link I am getting this error message:

This webpage has a redirect loop    The webpage at http://ourmarriageadventure.com/feed/ has resulted in too many redirects.

If you click on the feed http://ourmarriageadventure.com/feed/rss you'll see that it can't get to that page and you will get the same message. Your feed problem will have to corrected on your end before BlogFrog (or anyone) will be able to read it.

Thanks,

John - BlogFrog Customer Support


Thank you John -  I'm  fairly sure that I've fixed my end now (at least I think data pulling up from those two links means it is now working). I appreciate the help!!


""

Reply by John

author of fragile thunder 7/11/2012 2:05:37 PM

Yes, I can see your blog posts now - excellent!

John


Reply to Conversation


-OR-

Join & Reply Switch to the simple version
Please review the rules of this community before posting:

Just be awesome, and always remember "it's your product, we're just building it for you"



< BACK TO ALL CONVERSATIONS